sonrisa

Riktigt skön helg var det. Jag blev klar med uppgiften innan klockan var halv tolv, och det känndes som att nu kan jag bara dansa för det är klart. Så på fredag jag åt korv, och kaka, blev biten av myggor jätte mycket, dansade i pyjamas och sovit till tolv på lördag. Till lunch åt vi spaghetti, gick på möte och sen åkte jag till grönan, prova på dansa salsa. Och vad roligt det var! I början har de haft kurs, där man kunde lära sig, och sen dansa tills de stängde grönan. Jag tog färjan 22.55 och var hemma lite innan tolv. Har haft ont i benet sen jag vaknade imorse. Hela dagen var det finnt väder och jag varit i tj med Rebeca. Vi pratade om massa saker, åt lite nötter i solen, och hälsade på en jätte gullig äldre dam i Tyresö. Jag fick se vart hon bor och det var jätte fint lägenhet! De hade jätte många finfina bilder, och jag blev lite ledsen att jag har inte så många bilder och framför allt ingen som jag kunde ta bilder på. Jag fick också se en fin bild på någon då jag började fundera varför ler man inte så ofta om man har så fint leende. Nu är jag trött och sitter och gör idrottuppgiften. Hoppas att imorgon blir det fint väder.

chiqos

Idag såg jag en verkligen söt kille. Han går i min skola men jag har aldrig förrut sett honom. Jag såg honom första gången i tisdags på fotbollsdagen. Hans lag vann och han var bästa spelare och fick kex choklad i pris. Han är inte snygg, han är mycke snygg och söt. Så söt att jag kunde inte andas när han kollade på mig. Jag vill bli hans kompis och ta masa bilder på honom och hans snygg liten födelsemärke i miten på hans vänsterkind och hans blåögon och hans hår, på hela honom.  Nu måste jag sova, försökte göra klart arbete om Usa men dator är seg. Har ungefär tjugotvå timmar på mig. Imorgon är det fredag och jag stannar hemma ensam.
inga bilder idag.

cielo cielo

Det är grå ute, det har varit så hela dagen, och jag längar till at se solen igen, jag blev beroende av varme och sol. Varje  solig dag så är jag jätte glad. Har många ideer och planerar många roliga saker. Jag måste klara femviktikga uppgifter till och sedan kan jag andas lugn. Just nu känns det lite bättre med att lämna svenska uppgiften, fast den var inte riktigt som jag ville att den skulle vara och samtidigt så stressar jag innan viktig tal och proven. Jag vill ha sommarlov nu och bara ligga på stranden, sova och bli brunbrunbrun.








v i d a

helgen varit skön. fredagen firades med massa våfflor och uno, som barnvakt till sötaste Sol och en öl med några roliga människor på eken. Jag fick sova jätte länge på lördag och det var jätte jätte mysigt att vakna runt ett, äta lite frukost-lunch och sola i två timmar. På kvällen blev det träff i hanninge med bränboll och grillade marshmallows som jag är småkär i just nu.  Söndagen varit så där för att allt blir så där när det regnar och är kallt.  Hoppas sommrlovet kommer snartsnartsnart och jagfår göra de massa saker som jag har planerat. Nästa vecka gäller det att hitta vinröda korta converse och köpa den söta väskan och alla andra grejer så snabbt som jag får mitt stipendium på kontot och nu ska jag sova. kram.

aleta viernes

Solen skiner och jag har åkt till skolan i onödan, för vi fick ledig från turismen idag. Snart är det freinds möte, så jag titter och väntar tills klockan är ett. Har köpt tre päron, två äpple och nektarin för efter skolan ska jag gå till parken och sola! Ska även läsa ut min bok och skriva det bästaste raport av den och projektet i samhällskunskap. Ikväll ska jag vara med sötaste unge jag vet, vi ska göra våfflor, äta jordgubbar och spela uno. Vi ska gå till någon park och vila där. Sedan har jag inte planerat något men vem vet vad ska jag göra, och vem ska jag träffas.Har läst i metro att biografen Zita bjuder på kortfilmsmaraton kl. 20.30
Kanske någon vill följa med mig dit, vi får se. Nu måste hitta mina mobiler, för de finns inte i väskan.
Hoppas alla får fin fredag!

dos chicos hablando sobre el matrimonio

Jag såg två pojkar som cyklade i parken igår och pratade om att många gifter sig.De kunde vara 8, 9 år och de var så gulliga. Jag hörde att de sa:
pojke1: ' Det är faktiskt jätte många som gifter sig just nu'
pojke2: ' Jag vet, de pussas.'



el sol está brillando

Har haft jätte trevligt i lördags och söndags med många vänner på bygget i Eskilstuna. Hjälpte pappa med snickararbete och gjorde massa ram till fönster och jobbade lite påtaket också. Det är underbart att se alla jobbar så fint till att sal ska vara klar snabbt. Jag var rätt trött när vi kom hem på söndag. Orkade inte göra någonting. Bara la mig och sömnade. Det var jätte fin väder igår, i måndags. Jag har haft en lång rast, så jag gick ner till vattnet och solade. Har tänkt mycket på sommaren och skrivit en lista på vad jag vill köpa och göra med mina kära tjejer. Innan vi ska till Polen så kanske jag får åka ner till Provance,prova segla med min Nico och killar,Sussi kommer på besök också!  Det känns att det kommer bli jätte bra sommar! Och det är bara tre veckor kvar till sommar lovet. Men just nu är det mycket plugg som gäller. Jag håller på med en projekt i samhällskunskap, imorgon ska jag skriva omprov och på torsdag ska jag tenta administation och redovisa på näthandel/marknadföring. Tills dess måste jag göra en hemsida, plugga på massor och skriva referat i svenska. Känns mycket, men veckan började jätte bra med vg i engelska och tretusen i stipendium så jag orkar och klarar det här. Och solen är här igen! 


fredag.

har bråkat med mamma. jag undrar hur länge ska jag vara en liten flicka i deras ögon. att komma en timme senare, det inte stor grej men de gör värsta synd av det, som jag tycker är orättvis. jag vill bli vuxen nu. nu nu nu.

el baile no es posible escribir, usted tiene que bailar la danza

Jag har skrivit två delar av fem, och inte lämnat den. Det känns så dåligt. Jag satt nästan hela natt och tänkte på mitt liv. Jag har ordnat lite i min dator, druckit en glas rött och åt lite torkade frukt. Mamma kom runt tre, och kände sig besviken för jag ått upp alla frukt och det fanns inget kvar till henne. det kändes inte bra, det var elakt. Jag ska aldrig mer äta upp allt. Fick G+ från samhällskunskap pov som jag skrivit igår halvsovande.Nu är det ledig tills på måndag. Det är skönt med helg. Jag kan sova hur länge som helst imorgon/idag och på fredag. Jag undrar vad ska tjejerna göra på helgen, det var så länge sen vi sågs. Skulle vilja träffas med de och mysa och/eller dansa. Skulle vilja picknicka också, det är så roligt att sitta och fika med vänner, te från termoset och egen kaka. Jag vill ha sommar nu nu nu.











~

Jag är mega trött efter skivan, men det var så himla kul. Jag dansade så mycket att jag har ont i fötterna. Jag smakade teqilla och det är verkligen god. Jag var med många kompisar och det var riktigt kul. Grattis till söta Hanna som tar studenten. Önskar mig vara på hennes plats just nu. Tyvär så är det inte, och jag har en mega uppsats till att skriva och lämna imorgon, men först måste jag läsa boken. Jag är så sämst. Jag orkar inte bara. Jag skulle kunna bara sitta i sängen med te och chokladbollar och kolla på skins hela tiden och krama om  en  killkompis just nu.
Men istället så har jag kaffe, som är jättegott såklart och etthundratrettiotre sidor av ett öga rött och fem sidor läslogg till att skriva. Men godnatt på er allihopa, puss.

ps. älskar att vara kungsträdgården nu. det är så fint där att jag blir bara glad.

blanco lunes

vädret är mega tråkigt idag, man vill sitta hemma under filtet och dricka te istället för att gå ut. u har jag massa med plugg, ska tenta första treminen i samhällskunskap, administration, göra prov i samhällskunskap och omprov i näthandel. Måste skriva klart fem läslogg om boken som jag hann inte läsa än.  Nästa vecka ska jag tom redovisa projekt i marknadsföring. Men ikväll ska jag på Hannas skiva. Jag ska var vit som ljuset, och det är darför jag ska köpa massa glitter. Nu måste jag börja plugga till samhällskunskap prov, och projektet, och sen ska jag gå och shoppa med Jonte.  Jag ska ha på mig ungefär såna kläder.
Det kommer bli jätte kul, äntligen får jag dansa efter ta-det-lugn helg. Men imorgon är det prov som gäller, det är därför måste jag avsluta här.

amor a la danza

I april var det mycket dans för mig. Jag var på första student skiva i mitt liv, inte min tyvär, men Iriannas min söta kompis. Sista april har jag varit på årets bästa dans fest. Och det finns några dans tillfälle planerat, så det kommer bli också kul. Jag tycker mycket om att dansa, fast jag inte kan. Men jag tycker om många många saker fast jag inte kan de. Att dansa med sina kompisar det är så kul som möjligt. Det jätte roligt när man kan tekst så man kan sjunga samtidigt som man dansar. Det är jätte kul när man får dansa av sig.. om man kan säga så på svenska. Dansa så mycket att man får ont i fotterna och knäna. Dansa att man kan inte gå sen. Att det snurrar i huvudet. Att man känner sig dansade sen också, fast man inte dansar.











 


.

jag lovade lägga in bilderna, men plötsligt så fick jag ont igen. förlåt men jag orkar inte.

como puedo yo sacar tiempo para que sea suficiente

Jag har så mycket och göra men dygn är förtfarande 24timmars. Jag skrev inget här på mer en vecka, för jag har ingen tid. Det kommer bilderna i nästa inlägg som ska visa vad jag gjorde de senaste dagarna. Just nu lagar jag mat, det blir bakad potatis med curry  kycklingröra och sallad. Sen ska jag kolla genom mina kläder och bestämma vad jag vill sälja, för att jag användr inte de flesta kläder och har ingen plats i garderoben.


RSS 2.0