söndag, 21 december

Man kan lära sig väligt mycket av att vara med andra. Att diskutera, observera, resonera varför någo gör så och inte annat. Man kan förstå mycket saker tack vare andras livserfarenhet. Så överlevde jag de svarta känslor, tack vore några nära personer. Någon kan vara nära dig fast han eller hon bor långt ifrån,eller nära dig. Du är viktig för de och de kommer alltid att finnas för dig - det är det som räknas.
 
Jag åkte till Stockholm, umgicks med lite olika människor, var mycket hemma med föräldrar, jobbade lite osv. Jag trivs att vara där men Göteborg känns tyvärr mer hemma..  Jag kom utvilad med ny energi och tom på sorgen och alla de känslor som fanns innuti mig efter det som har hänt. Jag är över det, jag är fri. 
 
Hemma har jag fortfarande en massa att fixa men det har jag lämnat till närmre ospecificerat tid då jag kommer vara ledig+ha råd (händer typ aldrig)
 
Jag har fått jobb, timanställning på ett städföretag, men det är ok! Jag ska hitta bra sidor av att jobba som städerska. Det måste finnas några.. (Skriver om det sedan) Just nu min ekonomi finns inte typ.  Det går att vänja sig med att vara fattig, men det är trist. Jag vill ha råd att köpa en kaffe på kafeét, sitta där och bara njuta. Eller att köoa något fint second hand grej, hem/till mig själv. Eller att köpa present för någon.  Det var superlänge sedan, hoppas det kommer sådan tid tillbaka! 
 
 
Nästa helg ska jag till Oslo, blir spännande - träffa vänner, umgås, glädjas över pionjärskolan, få ännu mera energi och motivation från mina stjärnor där. Kan inte vänta tills jag sitter på bussen!
 
Innan dess blir det 3 dagar ledigt och 3 dagar jobb - kommer gå bra, måste! 
 
Nu: sova! 
 
 
<3 M
 
 

RSS 2.0