fredag utan-lön-dag. Så jag var också jätte irriterad. För att jag inte fick mitt lön, så jag inte betalade Barcelona-resan, hoppas det blir inte något problem om jag betalar på måndag.

Mysig dag idag. Vaknade jätte seg, och dushade, tog på mig massa kläder och träffade Rosanna i Slussen innan skolan, har skrivit prov i svenska idag och haft världens tråkigaste naturkunskap-lektion. Eller den var inte tråkigt, den äldre lärare är dåligt på att undervisa. Hon vill att vi ska vet allt, och pratar om allt annat, stackars hon. Tyckte synd om henne när andra elever blev jätte irriterande. Hon är ju så gullig. Jag älskar de äldre lärare, fast de undervisar inte så bra så har de den här passion i det de berättar och det ämne är deras liv liksom. Det är så fscinerande att det inte finns. Efter skolan har jag handlat lite goda saker på supermarket Polonia, och läste att all kärlek är den första, på tymbark-dricka-korken. Och sedan åkte jag till söta Sandra som fick besök av sina syskon och bjöd oss på mat och så spelade vi ett roligt spel då man drack lite av det goda v.

Jag saknar idag. Jag menar att jag saknar olika saker idag. Jag saknar vår. Jag saknar mina älskade väninnor, jag saknar Johanna och Palle, jag saknar Esterka (men hon kommer hem om ungefär 20 timmar!) Måste sova nu att orka med allt imorgon. Lite kvällste innan jag somnar. Te är bästaste jag vet. Älskar han som kom på att man torkar blad och sätter in det i kokat vatten. Så underbar smart människa.



estudiar y té caliente

Sitter och pluggar till provet i Samhällskunskap. Jag tycker att det är rätt spännande med hela historia. Det är faktisk jätte mycket som har hänt under det senaste 100 år. Enda jag har svårt med är politik. Jag förstår inte det bara, det går inte. Har ungefär tjugo frågor kvar och jätte jätte mycket te.  Jag ska köpa polsk te imorgon, för imorgon är jag ledig. Och lönen kommer då också! Så det gäller att betala räkningar, spara till Barcelona-resan och min extremt stor skuld. Men jag kommer klara det. Jag tror det...

Igår fick jag papper om att jag 'inte erhållts någon stipendium i år' och det gjorde mej jätte ledsen. Jag ville gråta och gråta. Men i stället så klädde jag på mig varmt, gjorde varm choklad och åkte till stan bara för att.  Jag gick runt och gick runt och tänkte på allt och ingenting. Och kollade på människor och  fönster  där folk  gick runt i sina kök och lagade mat. Efter någon timme bestämmde jag mig kolla om kanske Charlotte var förtfarande på jobbet då visade sig att jag kom perfekt då hon skulle sluta,så jag gick runt nära där hon jobbar liten stund tills hon blev klar och så kom Marcus dit också! Och han har rakad sin mustash! Jag fick chock, men fast han ser hellt annorlunda ut så han passar i det också. Han berättade om sin dag, och så bestämmde vi och gå ut och ta en öl. Det var så mysigt med de två, vi satt och pratade och skrattade. Och sen blev det sent och vi gick mot tunnelbana station.
Den där kvällen blev jätte lyckad fast den började så hemskt. Hoppas verkligen att jag får det andra stipendium då.

Nu ska jag plugga de tjugo frågorna till, och sen ska jag drömma om hur det va i 50-talet.

.



Jag dör lite varje gång jag äter french macaroons, det är så gott! Har hittat receptet på nätet och ska försöka göra de själv någon gång. Vilken härlig dag det var idag, jag gick runt halvsovande och det var mysigt! Nu: i väntan på stipendie-besked!








ska drömma om macaroons nu! hej då.

veckändan

Bilder i förra inlägg är från den fina staden Barcelona, där jag ska få vara i en vecka i maj. Längtar!
Haft en lugn helg, med vin och mat(min diet funkade inte på grund av problem med min mage), och lite illamående och massa ont på lördagmorgon. Men mest lugn.
Jag börjar bli van med lugna helger. Sitter hemma med föräldrar, kollar på serie, dricker vin. Sover mycket. Det rätt skönt. Måste vila mycket från allt stress. Nu håller vi på med business grej mer föräldrar. Det är rätt spännande.
Satt med det hela fredag kväll och lite ikväll. Imorgon ska jag ut och börja fixa allt. Åh! Hoppas det kommer gå bra!
Får se, nu är det i stort sätt hemligt sålänge.
Jag börjar gilla rött mer och mer efter varje helg, kanske håller på att bli vuxen äntligen?

Saker som jag älskar!

åh, älskar sådan skrivbord. och imac.

hennes shorts

handskrivna brev från en vän. bästa som finns...







och alla världens finaste skor som jag kommer köpa i nära framtiden

.



estómago

Min mage tycker inte om att jag vill sluta äta onyttigt, den protesterar. Varannan dag går jag runt som ett lik, spyfärdig med ont i mage och spyr vart som helst. Jätte äckligt och jobbigt, för nästa dag är allt ok igen. Jätte jobbigt.Min magsäck hatar mig jag vet det. Jag ska till apotheket imorgon och köpa medicin. Och spy aldrig mer i livet. Ligger i sängen, dricker vatten, läser om kärlek och kom fram till att jag vill inte bli kär.  Det är fint att bli kär men det är inte till mig, jag kan inte det här.

punkt slut godnatt!


bajar de peso,setenta y seis

Nu är de borta. Och det är tomt. Nu börjar jag nedräkning igen. Och jag börjar diet.
Sout beach. GI. Ska gå neeeeeeeeeeeeeeeer i vikt. Det är mitt mål.











jag vill det så mycket att jag dör.
önska mig lycka till...

la pobreza

Jag är sämst. Har 2500kr i räkningar och har bara 700 spänn som intäkter. Vill dö nu, innan kronofonden kommer och knackar på min dörr. Jag mår så himmla dåligt att jag vill dö av gråt. Mina älsklingar är här och jag kan inte bjuda de på någonting, vi kan inte visa någoning i vår fina staden bara för att jag inte har råd, och jag blir ledsen.

Måste skriva cv och hitta bra jobb.

maravillosa amistad

Har haft helt underbar vecka med de bästaste. Det är så perfect när de är här med mig. Önskar mig att de var har för alltid. Men det kommer att aldrig hända. De kan ine leva utan sina familjer och sina kompisar. Och det gör så himmla ont i mitt hjärta.
Jag älskar de så himmla mycket.
Under den här veckan hann vi:

* Gå runt i Gamla Stan.
* Vara i Kista gallerian
* Dricka jätte mycket vin och rum och likör och allt möjligt.
* Fika varmchoklad (vitt och ljus) och ingefärapraliner på Chokladfabriken.
* Haft semmlakväll med häftigaste hembakade semmlor hos bästa M&K
* Bli galen på nätterna och försöka mörda varandra av allt hat.
* Brytta 22:00 regeln många gånger.
* Skratta så mycket som jag inte skrattat under hela förra året.
* Åka buss och tunnelbana och fotat allt möjligt
* Ta massa bilder på oss i kläder som vi aldrig skulle köpa.
* Provat så himmla snygga skor utan att tänka på att 'vi vill ha de!!!'
* Åkt på plastpåsar från en backe utan snö.
* Rivit sönder hud på lår efter att ha åkt på plastpåsar från en backe utan snö.
* Ramlat runt på Södermalm
* Ätit kebab i Kungsholmen på en tisdags/onsdags natt
* Pratart killar, mat, alkohol, framtiden, barn och massa massa massa andra.

och MASSA annat...
så ni förstår värför jag hade inte tid att skriva något. Jag varit i skolan hela veckan också. Haft samtal med skolsyster, om attt jag varit förkylt och allt annat. Lämnat ansökan om stipendie som jag behöver så mycket, för jag spenderat mina pengar på allt möjligt förutom mina räkningar och jag vill inte tänka på vad som händer snart alls. Jag blir bara ledsen av det. 

Har bara två och halv dagar kvar med mina M. Vill använda tiden så smart som möjligt.
Älskar de så himmla mycket.

Nästa vecka ska jag börja bli konsekvent och effektiv. Ska skriva ner alla mina mål och försöka nå de. Ska skriva CV och personligt brev. Leta jobb och börja plugga. Gå ner i vikt. Och läsa mer engelska. Måste göra det, annars
blir det katastrof.

Men först ska jag dricka te, och sova. Ha en bra söndag vet jag.
Puss, M

Här är mina M









de bästaste i hela universum.
najlepsze we wszechswiecie <3

RSS 2.0