helg!

 
Livet känns skönt just nu. Katten sover med oss på soffan, vi äter och dricker gott och skrattar. Försöker glömma alla problem vi har. Igår var vi hos vänner som bor typ 6mil ifrån stan och grillade, det var väldigt mysigt men kallt! Vi satt och åt grillad och njöt och njöt. Sedan har vi gömt oss uppe i huset och somnade och sov middag, medan alla andra hade kul runt elden ;) Till slut såg vi massa bilder från sammankomster.
 Bilder kommer ;)
 
 
puss -m.
 

Göteborg

 

Hej! Jag lever, om man kan kalla det livet. Ja. Sedan snart tre månader har jag bott i Göteborg, sedan halvår är jag arbetslös och jag trots allt försöker att trivas. Förutom att jag är väldigt nere på grund av min arbetslöshet så funkar det bra. Jag har världens snällaste roomie, en fin katt och väldigt mysig lägenhet. Jag har bara dålig intällning på allt detta och det gör att jag mår dåligt jämnt. 
Men nu är vår snart här och jag har bestämt att ordna mitt liv. Det fungerar jue. Det ska gå bra!!Jag ska forsöka vara positiv här. Och framför allt jag ska försöka vara här.Har glömt att blogga och att njuta av chokladbollar. Men det kommer, jag lovar.

puss, M

 
 

 

 


RSS 2.0