dålig tisdag. igen.

Jag förstår inte grejen med tisdagar och mig. Idag kan jag faktiskt komma på orsaken för varför jag inte steg upp och mådde hemskt dåligt, men när jag började fundera så kom jag fram till det att jag är mer dödstrött på tisdagar än måndgar faktiskt. Jag tror att jag redan skrev det här förrut men om det är så då måste det vara något knäppt med det. Idag har jag tagit ledigt på grund av min illamående, jag orkade inte ens upp kl.10.. 
Bara om jag reste mig upp då fick jag spykänsla och det var jättejobbigt. 
Så jag drack te, läste lite och sov i soffan med katten. Sen när jag blev bättre på eftermiddagen så tog jag på mig träningskläder och åkte in till stan till Hagabadet och simmade i en mysig pool aven kallad ägget och bastade, sedan gjorde jag mig i ordning, köpte en kaffe på starbucks där jag börjat fika oftare och fått en stämpelkort, och så lekte jag lite med min nya pryl-ipad mini som jag köpte mig i present- jag förberedde lite bibelställen för att vi hade möte på kvällen. 
 
Nu borde jag sova sen 12 minuter tillbaka så jag får ta och skriva mer imorgon! 
Imorgon börjar jag dag med en tandläkarbesök(kommer göra ont), jobb-ska vara extrem kreativ, sedan på kvällen är någon träningspass inkluderat och tvättstugan 19-23.. mycket att göra!
 
Återkommer så fort jag kan.. 
 
 

så jag börjar igen då!

 
Åhhhh.
 
Livet rinner för fort. Jag hinner inte njuta av alla fina stunder och känner att jag inte hinner leva. Men det som är positivt att allt börjat ordna sig! Jag bestämde att jag försöker ännu en gång. 
*It's never too late, to start again* Den tanken älskar jag ;) 
Jag har det med massa grejer. Som nu med träningen- jag har köpt träningskort och har borjat i onsdags! Och idag börjar jag blogga igen. 
Hoppas bara att jag klarar mina mål ! 
Nu: yogi té classic i soffan och vid levande ljus, 'can't take my eyes of you' av Mondo Wells(älskar de!) och planering av nästa vecka, sen: snabb dusch och skönhetssömn!

RSS 2.0