Студент

Jaha. då gick det evigheter när jag inte bloggade, och är arg igen av samma anlednig och skriver här äntligen.
Idag kom jag försent till skolan, där vi fick fält uppgift, så jag promenerade i solen och försökte lugna ner mej, men när det inte hjälpte, så tog jag en te och muscovadobulle på Fabriqe och då blev livet lite skönare faktiskt.
De senaste dagarna så var jag stressat i skolan, arg hemma och glad när jag var ute. Jag har fått jobb och bokade biljetten.
Jag är både jätte lycklig och jättearg idag. Vill att denna dsagen ta slut, och hellre sover jag på gatan än hemma ikväll. Ska ska försöka spara pengar och flytta hemifrån så fort det bara går.

Nu:springa till engelska lektion.

puss hej leverpastej.
*jag ska skriva mina rubrik på ryska, det är så himmla fint språk!


äter choklad och är jätte arg. Att det gör ont i hjärtat och jag vill nästan gråta. Förstår ej människor!


http://www.youtube.com/watch?v=KvdNyMgA16E



Jag saknar fina blommor i kungsträdgården, och mina vänninor och längre, soliga, fina, vår dagar...
Nu, sovdags. Lyssna på låten som finns i titeln, den är handlar om vår,och på polska. Mys!

Marek Grechuta-Wiosna, ach to Ty!

niebieski rower.

Lägesen jag skrivit något här.
Mitt liv är inte så intressant nu. Allt går runt från att Johanna och Palle kommer hem snart, att jag har inte pengar till att resa dit jag vill och behöver, att jag måste bli frisk någon gång och till slut skolan och sånt. 
I onsdags försökte min idrott lärare lura mej om att jag inte skrivit idrottsproven, men jag har gjort det. Jag är faktiskt jätte lätt lurat. Oh, vad det är jobbigt. Det är säkert många som har samma problem. Men jag ska inte skriva om det nu, jag får ont i mage bara av tänka på det.
Tänker faktiskt hur mitt liv ska se ut om ett år. Jag ska ta studenten, få bra jobb och flytta hemifrån. Jag vill bo nära innerstan, finns ingen chans i hela universum att jag kommer får något fint lägenhet då, men hoppas. Jag vill  ha ett rum och kök och toa med badkar. Rummet ska vara vitt. Min säng ska stå i mitten  av rummet, och jag ska ha ett garderob med alla mina kläder. Jag ska ha fin skrivbord och en byrå.  Köket ska vara mysig, där ska jag vara mest.Då jag ska ha gäster ska vi sitta där, jag ska laga mat, baka bakelser, och man ska alltid få drycka det godaste kaffe och te hos mig. Och dricka vin med tjejerna det kommer vi göra.  Jag kommer ha gäster alltid, förutom söndagar. Det blir min dag, söndag. Jag ska göra vad jag vill då. Mys.

Det känns att samtidigt så vill jag att det händer nu, som att jag vill inte att det händer.
Jag är så ociviliserad. Men det föräldrarnas fel. De låter mig aldrig bli vuxen.
Jag blir alltid så ledsen när jag tänker på det. Hoppas något ändras i augusti, de kanske kommer märka att deras lilla flicka fylld 20, och man kanske ska släppa henne lite. Lägger av borde de ju göra. Vore jätte skönt.
Jag njuter av pepparmyntate och världen mysigaste filt. Borde nog lägga mej nu. Har haft fest hos min kompis Sonia, då jag dansade lite, skrattade pratade, och nästan bakade kladdkaka, för blivit avbruten av Sonia innan jag hann ta fram något. Sedan när alla gick hem, sätte jag mig i soffan som jag sitter i just nu, och såg på film.
Paulina och Sonia sover och jag känner att jag är lite trött faktiskt.


Älskar att vara ledig. Och att syrran är här. Idag ska vi kolla på Stockholm och gå till Cosmonova. Dricka varm choklad, och göra massa annat.


hoppas att vi ska äta hallon-macaroons!
nu ska jag fixa mig!
puss.

RSS 2.0