salsaaaaaa

Förlåt att jag inte skrivit här, tiden skyndar fort, och jag hade ganka mycket att göra..
Ska försöka skriva lite medan jag ska vänta på flyget. JA! äntligen ska jag åka. Jag har ångest och får panik att jag hinner aldrig, men det kommer säkert gå bra! berättar sen med bilder i alla fall *












*Igår hade vi kul med Rossi och rose, och så sa vi massa 'i alla fall'
Puss på henne!









Här får ni en bild av mig, innan en mycket rolig fest,
då jag har pratat så mycket som aldrig och ätit min sista cheeseburgare.
Nu måste jag skyndas mot tåg! puss puss pusss

Czasami mam ochotę iść, nie patrzeć za siebie, nie wracać, nie czuć nic i nic nie wiedzieć.


dagarna går fort. jag har ingen tid att tänka. snart är jag där med de.
de kommer bli de bästa dagarna i hela april och i hela 2011.
längtar...

тайна

Nu ska vi hålla på och planera en liten hemlig projekt med mina bästa polacker. Jag får ont i mage av det och det känns att jag kommer inte sova nätter. Jag har ont i mage överhuvudtaget nu.
Sitter hos Ester och känner mig mätt på all fika vi hade. Måste på något sätt ta mig hem och städa. Skulle ladda upp en bild på oss men vet inte om det kommer gå...

neej, försöker senare då.
puss!

любимой Польше

Det händer nu. Om tjugo två dagar så är jag i Polen! Först ska jag ta tåg genom hela Polen och sedan kommer jag fram till mina älskade saknade kvinnor som ska vänta på stationen. De kommer ha champagne och så ska vi åka till tans finaste utsikt-ställe och börja deras sista skoldagen!
Vi kommer ha champagne när klockan slår till tolv, sedan ska vi sjunga roliga sånger åka hem och sova skönt. Sedan har jag planerat ge de varsin student present, ska nog köpa någon rolig  student maskot or something.
Vi ska vara de snyggaste tjejrna i år4 fast jag inte gick i våran/deras klass. Sedan ska vi ta och äta gott vid vattnet, och dricka mojito eller någon annan skön drink. Hoppas att de kommer bli sol, för att efter att vi kört runt på stan med världens bästa Przemek, ska vi ta och åka till ett landställe där vi ska festa hela natten lång!
Det kommer bli bästa helg 2011 hittils (förutom förra helg då fick jag se Bob hund och vildfesta i Subtopia med 132 roliga vänner) kan EJ glömma shopping runda i alla second hand med söta Ewunia.
28 april 2011.
Jag längtar så mycket.

Tills det ska jag spara spara spara pengar, och träna träna träna bort fett, och köpa fin fina skor som jag kan ha på deras avslutning och fest och allt. Jag ska färga håret i Polen för det kommer bli billigare där, vi kanske hinner göra det på natten innan studenten hahah.

TRE veckor kvar...






красота







någon gång ska jag våga och klippa håret så.
åhhhh.

RSS 2.0