..

Så är man i Norrköping. Resan gick snabbt, med härlig musik, latte och lite goda saker.  Jag har ätit god middag med den snälla familjen som vi sover hos. Jag har ritat och pratat om viktiga saker med min 9årig vännina. Hon är jätte gullig.Jag ringde Paulina ikväll och hon läste ett meddelande till mig, men jag kan inte tro att det är sant. Det var bara för bra att vara sant. Imorgon är det fest hos henne, medan jag ska förtsätta att rita och umgås med lilla tjejen. Vi ska  åka och shoppa, och efter luch ska vi fiska med pappa. Det var jätte länge sedan kanske hundra år, när jag fiskade sist med pappa, det var till och med i Polen. Det är roligt och att fiska och jag ska berätta sedan hur det va.
Puss.

mejora

Idag har jag idrottat på morgonen, och gjort fältuppgift på marknadsföring bland annat. Det var mycket fint dag med sol och värme, jag promenerade lite, men sen sov jag så snabbt var jag hemma.Det känns att det är dags att ändra sig nu. Det är vår nu, och det betyder att städa hemma ordentligt, men att städa i sig själv också. För det första ska jag försöka skaffa mig ett liv, genom att minimalisera tiden på facebook och inte sitta på dator mer än en timme/dag. Jag har bestämt mig att sälja mina saker på någon loppis eller nåt , för jag använder typ 1/6 del av alla de kläder och spara alla pengar till att resa. Sluta ringa och smsa så mycket.Lära mig prata med människor, jag vet inte.. men tills nu gick det inte så bra. Jag vill kunna prata om allt, och hitta många vänner, att det känns aldrig mer ensam.Jag vill känna mig att jag tillhör till mina vänner, just nu är det bara att jag har vänner, men när man kollar närmare så är alla i olika grupp och sen är det jag bredvid. Jag vill ändra mig, framför allt förbättra på alla möjliga sätt.  

Nu ska jag försätta städa och dricka älskade chai.


___

Jag vill blir kär att få skriva såna söta lappar till han.


olvido

Jag är bäst på att glömma. Jag glömmer att göra läxor, ta med mig läxor till skolan om jag gjort de, eller så glömmer jag pennor i andra väskan. Fick låna en penna från Sam, och på rast ska jag köpa en i cafe. Just det! Igen glömmde jag om ledighet ansökan. Nu ska jag försätta med samhällskunskap.


perezoso

Jag klarar inte allt, kommer få ig i lässloggen bara för att min mage gör ont och kan inte koncentrera mig på att skriva de. Idag känndes det riktigt vår, dag började med idrotten, sen på svenska skrev jag argumenterade tekst om att man ska förbjuda använda mobilen i skolan, sen fick vi veta om att man kan söka stipendium, då blev jag jätte glad. Allt blir lettare när man behöver inte tänka på pengar. Efter skolan pluggade jag praktisk marknadsföring på bussen till Södertälje, och sömnade, träffade Janine som jobbade på cafe nova, och gjorde finfina ringar som var så billiga att man inte tror. Nu ska jag sova. Imorgon är det Årstaberg som gäller först. Och jag måste fixa ledig på fredag! godnatt


vida

Det har varit rätt mysigt lov. Jag sovit jätte mycket, druckit te, bakat blåbärspajer och dansat ensam hemma.
Varit i stor behov att träffa människor. Grät lite som vanligt. I lördags dog Polsk president i flygolycka. Alla polacker är hemskt ledsna för det. Jag har lite olika kännslor. Det visar att i ett ögonblick kan man bli högsta person i landet, och i andra dö som alla andra vanliga människor. Hemskt är att det går så snabbt att släcka livet. Man måste vara glad av varje minut av livet, njuta av att umgås med familjen, vänner, hitta kärlek, klara mål i livet.  Ibland orkar man inte. Då känner man att livet är inget roligt längre. Då kan man glömma att vi lever inte bara för oss själva men också att vara med de som behöver oss. Jag är så glad att jag har vänner, men ibland känns det jätte ensam.
Nu måste jag skriva två hur bra som helst läsloggar om en bok som jag skulle ha läst under lovet.
Drömma fint önskar jag er framför allt, sen mig själv.








miércoles

En lång onsdag var det. Kunde inte vakna imorse, åkte till stan och åt frukost med vänner, promenerade i centralen och så. Vid lunchen åkte jag hem, först bokade bytadäcktid till pappa, och sen fick sms att söta Janine kommer inte till mig, så blev jag igen jätte ledsen och grät till la camisa negra när jag suttit på hållplatsen och ingen var där. I centrum köpte jag kort till min pappas kusins dotter som ska gifta sig nästa lördag.  Jag åt kebab till linch och kollade på nästa avsnit av 90210, men var jätte trött och sömnade i mitten. Nu sitter jag hos Irianna som småskrattar medan hon spelar spel på min mobil, gulliga hon. Vi har det jätte mysigt och snart somnar vi.









godnatt

lágrima


invierno primavera

Vintern har kommit idag igen. Jag var så arg när jag såg snö. Jag träffade  några kompisar och fikade med de och

det blev lite bättre. När jag åkte hem allt snö försvann. Jag drack mycket mycket te, som vanlig, kollade på fem

avsnit av beverly hills 90210 och tänkte på hur jag är som person. Till middag gjorde jag lite sallad och stekte liten

bagette i ung med smör och vitlök i. Det var gott, men jag blev ledsen när jag kollade på bilder där mina kompisar

träffar med varandra medan jag sitter hemma och känner mig ensam. Om jag inte får krama någon kompis snart,

så får jag depression. Finns det vår depression också? Nu ska jag sova, godnatt.

_

Idag är jag ledsen och har ont. Jag har brutit liltån och det gör jätte ont. Till och med är jag jätte ledsen. Jag känner mig ensam och som om ingen bryr sig. Jag behöver umgås, men det är typ ingen som vill träffa mig. Alla är upptagna med sitt liv. Tjejerna har redan planer, eller gör något som jag kan inte göra med de. Killarna träffas bara med killar, bastar, kollar på filmer. Vad ska jag göra? Jag vill inte sitta hemma ensam hela tiden.

ensamhet är bra, men bara när vi själva bestämer att vi vill vara ensamma, inte annars




dinero

I november köpte jag en iphone på abonemmang, som jag betalar själv. Det känns jätte jobbigt när man ska betala en tredje del av hela månadsinkomster för den, men månad efter månad blir man ännu mer ansvarsfull och slösar inte pengar på samma sätt när jag gjorde det förrut. I april bestämde jag att försoka bli mer ordningssam, jag ska planera dagar på morgonen, vakna tidigare, äta regelbundet och nyttig, spara pengar och plugga mera. Jag har börjat idag. Jag meddelade att jag är försenat med att betala faktura och städat i väskan. Har också läst om hur man ska planera tiden att den räcker till, och träffade Sara. Vi pratade och skattade mycket, vi sov lite och vi solade i Hornstull. När jag skulle hem så var det något olycka i Aspudden, och det tog en och halv timme, som vanligt tar femton minuter. Nu ska jag lägga mig och drömma lite.Imorgon kl. 9.00 ska jag åka till Tyresö och umgås med glada,söta Sara igen,godnatt .



sol

fint väder har vi nu! jag ska träffa Mellisa nu snart, och sen ska vi spela uno och fika.
hoppas det ska gå och jag får dansa imorgon, och träffa älskade tjejer
pusspuss

RSS 2.0