MYCKET HÄNDER!


Tiden går för fort, eller fortsätter att rusa förbi oss. 
För första gången efter 2 år typ (då jag jobbade på resebyrå i Stockholm),
kan jag andas ut och inte få panik när jag tänker på jobb. Så underbar/konstig känsla!!!! Idag fick jag sitta och planera min schema för HELA sommaren! Fantastiskt vilken perfekt svar jag har fått på mina bön! 
Och underbar vecka har jag också haft med en massa tjänst, roliga händelser, och nya fina mål! 
Jag ska ta körkort! Och lära mig norska! men inte bara norska=jag ska börja lära mig polska teckenspråk! 
Och resa ska vi med Paulina och Wisienka ! Vart ?
såklart åt väst ;) 
 
Skriver mer om detta kanske;)
 Vad duktig jag känner mig! TVÅTWODWADUO inlägg inom en vecka<--otroligt! 

Nu: godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(kan inte vänta tills vi åker. tills vi vandrar upp i det fantastiska naturens ljud. tills vi står där uppe. det blir sådan en obeskrivlig lycka, fast jag ska försöka besrkiva den ändå;))
 
M.
 
 
 

jag måste för en gång skull skärpa mig.

Jag kommenterar inte tiden. Det har hänt supermycket sedan jag skrev här. Det har även gått superlåååååång tid sedan jag lovade att jag ska börja skriva igen. Måste bli bättre på det, utan tvekan. Enda som jag kan säga för min del att fast jag inte skrev här, så var jag lite duktig med min skrivande i klassisk form. Beata har frågat mig sist om hur jag hittar mig bland alla de anteckningsblock och små papper som jag har med mig hela tiden. Bra tecken, bara att föra över det hit så blir det toppen! 
 
På bara sista månaden har jag hunnit besöka huvudstaden två gånger, varit på underbar sammankomst, har flyttat samt lånat ut min lya rest lite fram och tillbax och besökt finfolk i Oslo där vi har haft årets första grillning samt avslutat snowboardsäsongen i Norrefjäll  med de bästa, bubbel och lätt hjärnskakning. 
 
Till helgen väntar äventyr i Malmö och kanske någonstans mera, får se hur det bli ! 
 
 
nu ska jag leta fram något ställe att göra en gif! spännande :)
 
 

RSS 2.0