на прошлой неделе

Som sagt, tiden går fort. Det kanske blir mest effektiv skriva ett inlägg per vecka. Lika bra.
Så ja, förra veckan åkte mina bästbästa bort. (jag har inte hört nått från de, hoppas någon gjorde det för jag börjar bli orolig) forutom det hade jag massa praktik och en kväll massa tacos och barn. En kväll satt jag bara i sängen, drack rött och kollade på 500 days of summer. Älskar den här filmen. Jag skulle ta massa kort men jag glömmer hela tiden att jag har kameran. Det är jobbigt att vara glömsk.

Fina skrivboken köpte jag också. Älskar den!

onsdag morgon var jag försenad på grund av den:

den ville inte släpa ut mej, i det kalla gråa november-morgon.

här är alla söta ungar. De spelade uno innan maten var fardig, sen åt de på ett jätte roligt sätt, vi kollade på film och det var kort frågespot efter filmen, sen fikade vi runt vid bordet och de ville spela uno igen, men då var klockan  nio redan och de var tvungna att åka hem. Det var ganska mysigt när man tänker efter!

söta minisar

hela tordag och fredag var ungefär lika grå. och på lördag var jag sjuk.
Nu är det tisdag och nya veckan igen.

kolla vad jag köpte idag:

världens gulligaste. CHOKLADBOLLAR mini!

(som ska inte ätas av mej ger gärna bort! )

нереальный

Ja, vi har november, den tredje om någon är osäker.. Hemskt hur tiden går fort. Nyligen hade vi sommar och nu snart börjar det bli vintern. Men men. Idag är det den sista dag Antonia och Janine är i Sverige. Jag kommer inte se de på minst sjuttioen dagar förrän vi ses Mae Phim. Det låter overkligt för mig men det är sant. Aja, det får det bli.  Jag har massa att göra. Överhuvudtaget och i november.

Vi hälsar november, fast den är inte vällkommen, ingen är glad att den här kommit. Den innebär massa regn och kyla och mycket jobb på praktiken.

Jag måste börja tänka på min studentklänning. Jag önskar mej hitta en sån fin.
Måste fundera på vad jag vill göra till studenten.  Och det viktiga- N Ä R.

Och planera en maskerad ska jag göra.




Och till slut ska jag färga håret.


RSS 2.0