.

Torsdagen blev värre och värre. Fick ''utgångs-förbud'' jag vet inte vad det heter, men jag ska komma hem innan klockan blir 22.00 Men det har bra sidor också, jag kan sova längre till exempel. Men det är inte kul om vi tänker på det att mina bästa tjejer är här så är det inte alls kul att komma hem tidigt.
Igår hade vi kul hemma, Jag, Ester, Milena och Malwina spelade kort och drack några mojitos.
Idag ska vi göra utflykt till IKEA.  Fast så länge sitter vi hemma hos Ester äter och ska fika nu.
Bilder kommer snart.
Puss

intimidado cokolwiek to teraz znaczy i nic sie nie stalo, kolejny idzie dzien





Idag är ingen bar dag för mig. Jag är trött och stressat och ledsen och arg. Allt på en gång.
Har inte skrivit turism proven tack vore klasskompisar, har inte läst boken i engelska och blivit utkastad från klassrummet bara för att jag inte gjort läxan. Känner mig pucko- mobbad nu.

Skulle skriva fin inlägg om mina vänninor som kommer på besök nu på lördag och berätta om roliga igår-kvällen, men kan inte göra det just nu.


Sjuk, dag 7. Ligger i sängen och håller på dö. Dricker te och längtar.







despedida...

Sjukt trött efter världens bästa hejdå-kvällen på Kvarnen. Nu är mina kula vänner på väg till Mexico. Kommer sakna de mycket!


Idag gick jag runt halvsovande. Försökte baka kärleksmums som blev en katastrof. Men det fanns så många tårtor och kakor på mötet idag att jag kommer inte kunna äta någonting i många dagar, är så mätt.
Efter mötet har jag diskat i tusen timmar och tänkt på att jag och kärlek funkar inte. Kanske sen, kanske när jag fyller 20, kanske inte det. Nu ligger jag i soffan och sover nästan och dricker apelsin juice i en vin-glas.
Ska duscha och lägga mig snart snart. hejdå!

Por último Viernes

HELGEN närmar sig. Idag ska jag tvätta, det är ett måste. Klädhög ligger på toa´och katten har det roligt där och hoppar in och ut och jag vet inte vad. Jag ska träffa tjejer, prata, dansa och så. Sedan ska jag åka mot stan och träffa bästa Johanna och Palle som åker till Mexico imorgon och ska vara där evigheter, i två månader.
Nu sitter jag i skolan och orkar inte göra någonting. Det går inte och fokusera sig bara.
Jag hjälpte till i skolans cafe idag. Jag tycker om att göra det, och Martin som äger cafe är jätte snäll. Han berättade mig om kärlek idag och om att ha företag och lite grammatik övade vi på. Några som kom fick grattis klubbor för att det är fredag idag, och jag önskade alla trevlig helg så de blev glada också. Drack massor kaffe och åt godis, det är lyx som jag får för jag hjälper till.  
Nu ska jag hitta lite Grönland bilder till tisdags-presentation.
Puss.


.


Estoy viviendo con el gato más dulce

Jag har flyttat tillfälligt till Södertälje, det mysigaste stan jag vet. Det var ganska svårt att packa. Men jag klarade. Jag ville ha en reseväska, men det slutade på 2 reseväskor, min väska, och två påsar.
Jag bor med världens sötaste katt. Och jag bor själv.
Det är mycket skönt. Jag har tid att slappna av och allt känns annorlunda. Imorgon ska jag fika med världens bästa Janine. Jag ser fram emot det. Och någon kväll ska vi träffas med tjejerna. Det kommer bli kul.
Katten, Risa är världens mysigaste, hon kommer och sätter sig i mina knä, tjuvkikar på det jag gör vid datorn, försöker fånga sin svans. Så gulligt som helst. 
Idag har jag lyckats komma i tid till skolan, fixa engelska läxan, träffa Rossi under hålltimme och handla lite bröd, falukorv, godis och fika bröd. Jag köpte falukorv för 10kr endast. Jag hade möte i skolan, och jag hann ta tidigare tåg hem. Klockan 18 träffade jag en vän och gjorde nytta i tj och fick lite tränning med det. Sen blev vi bjudna till ett par som bor grannar med mig. Kom hem för inte så länge sedan och slocknar på soffan, med jordgubbste, dator i knä och katten som sover vid min nacke. 
Måste tvätta och dammsuga imorgon. Men det imorgon, nu ska jag duscha och sova.
Imorgon ska jag ta lite bilder på min söta rumskamrat.

¿cómo me

Jag har inte skrivit något i fyra dagar. Kunde inte komma på ord, fastän jag hade miloner tankar i huvudet. Jag tänkte mest på mig själv. Hur jag var när jag var liten, vad var viktigt för mig då, vad hade jag för planer. Jag tänkt vilka personer jag umgåts med, och hur jag var själv. Och det är så svårt och beskriva.

Jag var en busig unge, som en liten pojke, sprang, ramlade runt,åkte rollerblades, var här och där samtidigt, trodde att vinden blåser mer när jag pratar med den medan jag gungar med huvudet neråt. Trodde att man har två magsäck och den som är till godis var alltid större. Hatade riskakor och kaffe. Har skrivit mina känslor på insidan av min klädskåp över sängen. Haft typ hundra hamstrar, och grät lika mycket varje gång en hamster dog. Drömde om att ha egen häst,cyklade  en och halv mil till stallet när jag fick ta hand om en häst. Bestämde att bli florist eller att ha egen hotell när jag blir stor. Älskade att skriva brev. Samlade på vykort. Älskade att spela volleyboll fast var sämst på det. Hade bästaste grannar i huset. Hade en kompis som svikit mig så många gånger jag förlät henne. Var kär i en och samma pojke i 7år efter en klasutflykt då vi satt tillsammans och han tyckte jag var fin. Bröt ben så många gånger att du kommer inte tro på det, sju gånger tror jag, kanske åtta till och med. Dog nästan under en operation på min blindtarm, första vår dag år tvåtusenett. Eller på idrotten när jag ramlade och slog bakhuvudet. Varit sämst på tyska och matte men bäst på idrott och kemi. Har färgat hår tusen gånger och alla trodde jag blir utan hår. Åkte skridskor på gatan. Badade i parken, där man absolut inte får göra det. Trodde att jag aldrig blir årton år.

Flyttade till ett främmande land, och var jätte glad för det. Lärde mig att baka. Att åka snowboard och att inte sova på nätterna. Men vet förtfarande inte hur jag är som människa. Kanske at jag blir aldrig nöjd med mig själv, jag har svårt att tro på komplimanger, och är mest olycklig.

Jag vill bli mogen nu, men det är ingenting man kan lära sig att bli.
Har jätte fina kompisar i Sverige, är så glad att jag känner de, och jag kan lära mig så mycket av de.
Det är fint.

dos mil once

Haft en jätte rolig kväll igår. Först träffade Antonia och Sonia, på en förfest, hos mig. Då försökte vi förfesta med chapagne, medan föräldrarna satt i rummet bredvid. Vi öppnade champagne klockan sex istället, pratade om hur fort den här åren gick, och vad mycket hade hänt. Sedan tog vi först tunnelbana och sen buss, då satt vi bredvid en kvinna som var jätte intresserade om vad vi pratade om. När vi kom fram till högdalen försökte vi hitta Annas och Stefans lägenhet, och  det var ganska lätt och hitta faktiskt. Vi blev välkomnade med sjukt goda varma-shots, och sen har vi dansat,skrattat och diskuterat.  Hela kvällen gick snabbt och plötsligt var klockan 2.18 och vi missade tåget som vi skulle ta, vi tog nästa men fick vänta världens längsta två minuter som finns. Vi åt lite i slussen och satt i en kvart i hornstull. Kvällen avslutade att vi somnade så snabbt vi hoppa in i sängen. Antonia ska kanske lägga upp bilder, då ska jag låna de hit.

Nu är det vin och film med mamma, mysigt.


RSS 2.0