.

Ätit sushi,
köpt fina kort till två snälla killkompisar,
Nu ska jag bara skriva brev.
Fick vg i polska förresten.
puss.


laktosfri varm choklad

jag orkar inte. har haft jätte ont hela igår.
idag ska jag träffa polska lärare, plugga matte och förbereda turism uppgift.
allt känns jätte svårt nu. jag hoppas att någon vill fika ikväll..
just nu, laktosfri varm choklad.


lunes

har sovit jätte mycket, kom hem från tjänsten jätte trött, orkade bara äta lite jorgbubbskräm och krama  Ellinor som gick hem. Sen somnade jag. Klockan var nånting över 19. Vaknade nyss.Nu måste jag leta efter idrottskläder, och äta lite. Hoppas solen kommer idag.
Puss






20.13

Jag kom försent till idrotten, och sen till svenska. Fick mvg i projektarbete. Jag är både glad och ledsen.
Fick ont i mage igen. Pierre gav oss jätte mycket upgifter i engelska till påsklovet. Det är bra.
Jag behöver krama om någon. Bara komma fram till någon och krama om. Jag vill inte bli kär i någon, jag vill inte bli beroende av någon,vill inte bli sårad för att någon inte tycker om mig på det sättet, jag vill ine att någon ska gilla mig. Vill bara kramas.

-

Det är så skönt att må bra, jag har inte haft ont i mage nästan hela dagen. Jag var med Nico hela eftermiddag och det var jätte mysigt för jag älskar att vara med henne. Vi pratade mycket, vi drack jordgubbste och vi åt lite polsk mat. Ikväll var det bio. Först planerade vi att ha tjejbio, men till slut blev det inte, men det var jätte skönt. Vi såg Remember me, som var ganska bra att jag grät några gånger
Jag tycker det är så sorgligt med familjen där föräldrarna är skilda. Och jag tyckte så synd om flickan som var duktigt på att rita men hennes tjejkompisar var avundsjuka och mobbade henne. Och jag grät när hennes pappa brydde sig inte om henne. Kärlek är viktigare än pengar. Och jag vill inte bli 22. Kvällen slutades med te och en chokladboll
och från idag måste jag öva på att uttala jordgubbar






sovgott

viernes

Och idag var det fredag. Inte så mycket hade händ, fick samtal från min läkare, som först sa att jag få göra allegriprov, men sen att jag ska inte göra det utan ska till annan läkare. Jag vill verkligen nu veta varför jag har ont.
Idag smakade jag på riskakor och de var ganska goda faktiskt. Jag handlade, diskade och fixade mig jätte snabbt att åka till Wikströms, med olika roliga människor, kom hem nyss. Det var jäte trevligt. Jag kommer säkert skratta åt Patriks roliga historia för många dagar till. 


.

Igår var jag mycket trött, så det blev inget inlägg. Jag smakade blåbärste, men jordgubbste är godast av de. Idag för första dag hjälpte jag till i skolans cafe. Det var väldigt spänndande. Nu måste jag bara komma ihåg hur mycket allt kostar. Imorgon är det våffeldag och vi ska servera våfflor. Det ska bli roligt. Jag hoppas att jag ska träffa någon kompis idag, jag behöver umgås lite. Jag vill träffa söta Nico, men hon kan tyvär inte idag. Tiden går jätte fort. Jag vill liksom stanna den, och ta liten paus att hinna med allt. 





martes

Jag kom försent till skolan idag, men jag köpte jordgubbste och blåbärste. Längtar till jag kan åka hem och smaka på den. Och jag saknar tjejer min Nico, Janine och Antonia. Jag vill fika med de snart. Nu har jag lunch, har ätit chili con corne, men tog bort alla bönor att själv kolla om det är gluten som jag har allergi.Jag börjar snart.
Puss

contabilidad

snart ska jag gå fram och redovisa och jag har så ont i magen att jag vet inte om jag klarar det.
nu ska jag dricka lite te och förbereda mig lite till.
hoppas ni får en skön dag, vi fick se solen igen och här är liten tulpan för er


cansado

Jag fick nästan alla rätt i mf provet, hjälpte Paulina med talet på möte i torsags och jobbade extra i fredags innan vi åkte till Strägnäns. Det var så härligt i Strägnans. Först när vi kom och fick sova på helt tom hotell kändes det jätte läskigt, men sen var det bara roligt, för jag fick springa på alla koridoren och skricka hur mycket jag ville, då var det bara roligt. Jag somnade kl 3 efter jätte god pizza med banan och curry och kyckling och ananas, och mysket information om hur mår mina gammla vänner i Polen.  Igår blev jag väckt av snäll vän, Rafal som undrade vart ska han parkera och hur ska han ta sig till Skärholmen, där de skulle ta buss. Han sjöng godmorgon godmorgon till mig och då känndes at det blir jätte bra dag. Solen sken när jag fixade till mitt hår, och sminkade snabbt. Lite över klockan 11 var jag i sammankomsthallen och väntade tills Nico kommer och visar mig vart ska vi sitta.  Hon var jätte fin. Alla var jätte fina. Och vi var så himla många. Men den här gången var jag mer som 'hemma i Sverige' för jag fick reda på hur mycket folk jag egentligen känner.

Efter programmet fick jag skjuts för jag hade så ont i mage och ville sova lite innan jag skulle åka till sommarfest hos Kim och Tobbe. Jag drack jordgubbste och vilade lite. Sen gjorde jag pasta med massa vitlök och pesto, och lite rött och efter när jag fixade till mig åkte jag till sundbyberg att uppleva första sommarkännslor den här året. Min Nico kunde inte komma tyvär. Men snart ska Tobbe och Kim göra nästa sommarfest och då är hon med på hundraprocent.

Just nu sitter jag och försoker skriva min redovisning klart, dricker kanelkaffe och äter wasa-kanel knäcke med laktosfrismör

Imorgon börjar med badromance på idrotten, där vi ska ha aerobic-dans-övningar, men det ska jag berätta sen.
Här kommer lite bilder på oss, fina tjejer och sommarfest<3















ha en bra måndag börde man säga nu,
puss

500days of summer

Jag älskar den här filmen.  Jag älskar Zoey, jag älskar hennes hår.
Historien är så sorlig, men fint också.
Jag kan kolla på den här filmen hela tiden.












nu måste jag plugga till provet i näthandel.
Hoppas ni har fin kväll
puss

primavera por favor.

Idag vaknade jag och såg att det snöade igen. Jag hoppas verkligen på att vår kommer snart. I alla fall så ska jag på en sommar fest på lördag. Just nu sitter jag hemma men måste röra på mig och gå till skolan. Har varit hos läkaren som sa att det är laktosintolerans som gör så ont i min måge. Själv tror jag inte på det. Sen städade jag lite i mitt rum, och drack laktosfrimjölk med ballerinakläddkaka som fika.

Skriver mer sen. Missade tåget precis. Puss

jueves de imágenes

så här såg ut en torsdag
härlig väder

tog på mig min jeansjacka och solglasögon

såg underbara skor som jag måste köpa!

och sen åkte jag hem med tåg

estrellas

Länge sedan skrev jag sist. Hade mycket att göra föra veckan. Jätte mycket plugg var det. Igår hade vi jätte mysigt dag med många vänner i Eskiltuna. Jag var så glad när jag var med de! Hela dagen var så härligt. Vi hade så fint väder! Synd att jag mådde inte bra när vi åkte hem till Micke. Men det är så skönt med vänner som tog hand om mig, de är så snälla. På väg hem fick jag prata så mycket med snällaste, sötaste Nico. Och igen såg vi stjärnorna som i Lofsdalen. Jag älskar kolla på stjärnorna.






nu ska jag sova och drömma om stjärnhimmel,
jag vet att ni ska också drömma fint.

puss

primavera

Snart ska jag ha prov i mitt mådersmål, polska. Hoppas det går bra, för jag har ingen anning vad kan de fråga om. Och jag har pratad polska hela mitt liv så det borde inte vara någon problem med de. Men så snabbt jag kollar genom fönster så snabbt är jag mindre rädd. Vilken underbart väder har vi haft den här veckan. Man mår sig bättre om solen skiner och himlen är blå. Det känns att våren kommer nu, men jag vill inte lita på den för allt kan hända, vi kan plöisligt få vinter igen. Det är bara att njuta av det vi har så länge.











ha en bra dag! puss

un poco de la fotografía


















fin de semana

Helgen var så skönt som det är bara mölight. Jag har haft jätte mysigt fredag hos Nico. Hon är så duktig, söt, och snäll tjej! Åh vad är jag glad att jag har träffat henne! På lördags morgon hjälpte hon mej med frisyren som var jätte fin, men jag förstörd lite den för jag ramlade när jag sprang till stationen.. På bröllopet var jag så glad för deras skull att jag smågråt när de gick in . åh, så söta! Vi åt mycket gott mat, jätte gott tårta, kollade på deras bilder, lyssnade på roliga historier och fina sånger och dansade mycket!











idag dzisiaj today hoy

inlägg kommer imorgon.
jag mår inte bra idag.
puss



el té con sabor a fresa

Jag köpte jordgubbste idag. Det smakar jätte gott, speciellt med en chokladboll till och på bussen till söta Nico <3
Vi hade jätte mysigt kväll tillsammans, med te och bulle och öppen spis, och hennes hund är så gullig också.
Nu sitter jag och försöker att skriva kort till den snart nygifta paret. Vad söta de kommer va, man är så lycklig när man ska gifta sig. Det är en viktigast dag i hela livet. Jag undrar om jag ska gifta mig någon gång i livet. Om han ska välja mig och att vi ska leva tillsammans hela sitt liv. Hur ska se ut vårt bröllop. Hur ska han se ut. Hur ska jag se ut. Om.




godnatt


Miércoles agradable

Jag hade jätte skönt dag, från början vaknade jag hos min kompis Lidia, och fast det var så vårt att resa sig upp, gjorde jag det. Jag åkte till stan och hon åkte till jobbet, men vi hade fin kväll tillsammans. I stan träffade jag Linnea, en gullig tjej som bor på söder. Vi gick i tjänst och sen åt liten frukost tillsammans. jag tog halv tio tåget till södertälje, med irinna. vi kom fram till söta janine och åt godaste frukosten som finns och den godaste scones. Vi gick 2 timmar i tjänsten i södertälje. Vi fikade och efter det gick vi hem till Nico och hade mysigaste  tjejkväll och åt wok med nudlar, och fruktbitar i chokladfondue till efterätt. Jag älskar onsdagar.

Idag är en ny dag. Jag ska göra en fin piercing som min Janine har. Snart ska vi till centrum och leta Evas salong, heter den. Sedan ska jag åka till stan och träffa min Fanny och vi ska äntligen se an education. åh det blir så mysigt. Klockan fem ska jag träffa Läderlappen, om han inte glömmde. Och imorgon får vi lofsdalenkänsla igen!

Man blir så glad när man kan umgås med så fina personer. Puss. Ha en underbar dag ni alla nu!


día tranquilo

Min klänning/kjol är nästan klar. Jag sydde i mer än tre timmar. Först sydde jag på lite mer tyll på tyllkjol, och sedan små pärlor på kjolen. Nu bara lite att göra med korsett men det har jag tid med. Jag läste på AntoniaJanine blogg att Antonia köpte kanelkaffe, och blev nyfiken. Kunde inte vänta tills hon kommer från finland och bjuder mig på den, så köpte jag en påse med kanelkaffe. Jag älskar den.

Om tre dagar kommer alla fina människor hem till mig. vi kommer göra lite mat och efterrätt med tjejera, vi ska ha snöbollskrig i parken i närheten, och framför allt vi ska spela maffia. Åh, vi ska få Loffiskänsla igen, efter den här resa, lärde jag mig många saker, inte bara hur man ramlar och aldrig ger upp att lära sig. Jag lärde mig hur borde jag bli som människa. Och att kärleken är inte fjärillar i mage när du är med han. Utan man måste känna varandra bra. Jag förstod att jag måste börja spara att ha råd med loffsdalen resa nästa år. Jag fick jätte bra vänner som jag säknar nu jätte mycket, för det känns att det saknas något i mig. Det var så skönt med varm choklad och smörgåsar  som mellanmål. Och ankarlifter var min största fiende.Jag är kär i fjällen. Hoppas vi ska hinna åka till Romme tillsammans om tre veckor.









Nu ska jag sova att orka gå upp imorgon.
puss på dig som läser.


RSS 2.0