грибы


Mys söndag det blev. Och en väldigt grå söndag. Jag vaknade vid 12 nya tiden, gick upp duschade och gick till centrum med mål att köpa mjukis byxor och lämna mina trasiga skor. Men så var det rea på monki, och på bikbok, och jag nästan inte hittade mjukis. Men till slut hade jag köpt massor med kläder, och mina mjukisar. Sen satt jag hemma och hade det mysigt med ljus och skön musik. Runt fyra-tiden kom mamma och pappa hem, de var i skogen och plockade svamp. De fick massa trattkantareller och vi lagade super god sås med de och pasta. Så satt vi i vardagsrummet och pratade svamp i någon timme till, sen fick jag diska en hög och så följde jag med några på bio. Efter filmen träffade vi söta Emelie och Markus som var där och åt och skulle se på TinTin med Sami och några till. Vi stod vid de och pratade någon stund och sen tog vi fika på Mc Donalds i Lindvreten. Nu är jag tillbaka i soffan. I huvdet känns fortfarande lite yr och jag behöver nog ta några polska bli-frisk-på-en-natt-piller. Imorgon är det stor dag.










det var massor och lite till!



steka med lök, smör och lite vitlök,

koka pasta, lägg det på pastan. Mums!

det är så lätt att laga de och det är så gott! 







SJUKt mysig lördag

En mobil inlägg från min säng.

Den har dagen har varit skön. Jag har äntligen fick sova ut, jag har hunnit med massa grejer jag hann inte tidigare, och sen var jag på världens mysigaste middag hos Janine med världens finaste människor.
Vi åt indiskt och drack massa gott. Nu kom jag på att jag glömde smaka den thailändska ölen Janine berättar. Nästa gång får det bli.. innan de drar hoppas.
Nu är jag jättejätte sjukt och det känns inte bra vill jag säga, en dag innan jag ska börja praktik typ. Aja, imorgon kör vi på ingefära-tema. Det blir massa det och citron och massa vitaminer och polska mediciner så ska jag vara frisk på måndag.
Vi upplevde den här dra-en timme-bak-känsla, och slösade den här inte existerande timmen på att åka hem. Men det känns skönt att få sova lite längre idag.
Nu måste jag blunda, det går inte längre och vara uppe. Sovgott!


cafe.

Jag ska renovera skolans cafe. Det har blivit godkännd. Jag kommer ha fullt upp den här vintern. Det är så spännande!
Idag har det varit bra dag. Började med kaffe och lite dator sittande i skolans cafe, sedan plösligt kom Michel från ingenstans och det visade sig att han jobbade hos oss och fixade brandlarm. Vi satt i någon timme och halv snackade och halv gjorde våra grejer. Mysigt. Idag var det den sista skoldagen inför praktik. Spännande! Hoppas på öl ikväll med Fanny. Vi får se!

















lycklig♥

Från idag ska jag försöka vara glad helahela tiden!
Och idag är en bra dag, förutom en massa uppgifter i polska bara.
Men även det överelver jag. Nu ska jag gå och snacka om min projektarbete-ide!
Hoppashoppashoppas det går!
Puss,hej!









red. DET GICK BRA! mitt projektarbete kommer vara rolig :)



inlägg från itisdags.

jag har inte märkt och dethar gått 20 dagar jag inte skrivit här. Har massa och tänka på nu. Det har blivit så kallt att mina knä skakar varje gång jag är ute. Jag längtar sjukt mycket till den trettonde januari. DET kommer bli så skönt! Nu nöjer jag mig med filt, en hel kanna med jordgubbste och drömmer.










RSS 2.0