Till han, som jag mycket mycket tänker på. Som jag drömmer om. Som jag tänker på när jag inte kan sömna. Som jag tjuvkikar när vi alla träffas. Han.

lo mejor es estar en casa

Det är sant att hemma är bäst. Jag dricker min älskade te. Jag träffat vänner jag saknade och jag är i det finfina landet. Jag upplevde massa underbara saker i Polen, men jag saknat Sverige, vänner och hem. Jag träffade min älskade vän. En annan vän har lämnat mig, men det bara visade hur grunt den var. Efter en massa inte roliga saker som jag fick veta om henne, vill jag inte bli hennes kompis. Man blir bara ledsen av det.  Annars så har jag ridit (säger man så?) några gånger med kompisar, ätit god mat, drack goda saker, shoppat massa second hand saker och träffad älskade mormor. 
Nu är jag hemma igen, jag ska snabbduscha, och lägga mig i min skönskönaste sängen.
Ska drömma om någon fin, och om att det är bra nu. Imorgon ska jag till skolan, och sedan ska jag hämta söta Sol, hoppas hoppas hoppas mitt schema passar att jag kan barnvakta henne den här året också.. Imorgon ska jag kanske gå på min första franska lektion.. vi får e hur det blir. Jag måste plugga mycket engelska och franska nu.
Jag tycker att det skulle vara jätte spännande jobba som fygvärdinna.
'puss

brillante

Jag har gjort det. Det regnade idag och jag har funderat på det hela förmiddag. Sen gick jag till affären och köpte. Köpte två färger till mitt hår. Och nu är jag inte mörhårig längre. Syrran och hennes man är påväg till oss, och jag är så nervös att jag ska inte sova tror jag! Imorgon ska det bli mycket och se i finaste Stockholm med de. Nu ska jag planera andra dagar som de är har och jag e borta.

RSS 2.0