tidenrinnerivägattmanhinnerknapptandas!

Känns att jag har skrivit här nyligen men det var typ snart för en månad sedan! Jag jobbade väldigt mycket och nu är jag väldigt upptagen med kampanjen för jw.org och andra sådana andligheter. Så underbart. Jag har även planerat en så superkul resa. Ska åka till föräldrar på onsdag och på fredag ska jag ha mina äventry i Polen där jag blev spontant bjuden på ett bröllop!  Jag är galen, eftersom jag är himla FATTIG, men jag älskar att resa så jag kommer spendera mina sista pengar och resa Polen UPP och NER, mellan fredag och tisdag morgon kommer jag resa över 3 0 0 0 km!!
 
Sjukt, men vilken grej! Min plan är att få vara på två platser samtidigt, att åka från det mest syd till mest norra ställe i Polen, äta gott, ha superkulkväll med vänner, träffa nya människor, inhandla några roliga saker (har ingen bagage för incheckning..kanske ska boka en iaf..) ta massa kort och bada på polska sidan av Östersjön :)
Kan inte vänta!! 
 
Juste ja, jag ska vara där ALL BY MYSELF, som jag gillar som bäst! Har lite böcker i min ipad och en massa musik så det kommer gå toppen! 
 
Antar att jag inte hinner skriva här innan jag drar så vi hörs i september då! 
 
krams, på dig som läser detta.. 
  

RSS 2.0