plugga plugga.

Mitt första mobilt inlägg-spännande!
Sitter och försöker skriva hemtenta i personlig försälning. Haft ångest (enligt Antonia) hela dagen. Ska ha prov i ergonomi och stress imorgon och kan inte koncentrera mej. Äsch. Snart ska jag ut och gymma!
Puss hej!


Göteborg

Om två hundra sextioett dagar ska jag och en kompis till mig flytta till andra sidan av Sverige, till Göteborg. Till staden där Håkan skapade sina fina låtar och alla pratar med en rolig akcent, där det inte finns någon tunnelbana. Det kommer bli sommar full av nya upplevelser.

Men tills det måste jag fixa lägenhet, hitta sommarjobb och spara pengar!















hej hej hej!

om sju timmar ska jag vara på skolan och ha fotografering, därefter spex foto, snack om projektarbeten,lunch och OSLO! Det ska vara superroligt där på sammisen. MEN! Först har jag inga ideer vad jag ska ha på mej/hur jag ska se ut/vad ska jag packa/inte packa och så vidare. Är till och med supertrött men orkar inte sova. har ont i mage av det hela. nu ska jag dricka te.









puss, hej.

...

I början av månad har jag bestämd att köpa Thailand-flygbiljett. Fått pengarna som jag skulle ha till det och var enormt glad. Nu har jag betalad massa räkningar, köpt saker jag behövde och pengarna är slut. Fast lön kommer snart så kommer den inte räcka varken till biljett eller visum. Jag kan bara spara de pengarna och hoppats på att biljetten inte kommer vara för dyr nästa månad, och ansöka alla möjliga stipendier.

Allting går åt skogen, tiden rinner ut mellan fingrarna, om jag kunde välja så skulle jag helst sova hela hela tiden, men det går inte så jag går runt halv sovande och kan aldrig fixa något bra. Har massor att göra i skolan, måste ansöka massa saker. Måste hitta ett jobb. Extra jobb, helst något skribent-jobb. Måste ta tid och planera om allt.
Och framför allt måste jag hitta mig själv, för jag har för bråttom hela tiden till att stanna och tänka vem egentligen jag är, vad jag vill och vart jag ska.

Och jag är sämst att skriva här. Ibland vill jag skriva här men har inga ord som jag kan samla ihop till en text, och ibland har jag ide i huvudet men ej tid att göra det. Vem bryr sig.

Jag ska försöka göra mitt bästa nu, med allt.
Hoppas det går bara.

Puss.


эй

grejen är att jag inte hade min data. så jag var beroende av skolans data eller pappas pc, och det var si så där. men! nu är min gamlis tillbaka med ny lcd och tangetbord. synd bara att de inte bytte batteri, jag måste nog fixa det genom att handla lite i Kina genom ebay såklart. på vinter ska jag till Thailand, hoppas jag! då ska jag shoppa också!
det kan vara svårt att berätta allt om vad har hade hänt med detaljer under sommar, men ska försöka då och då skriva lite inlägg om det! nu sitter jag och pratar om min projektarbete med min bästa, och jag får pirr i magen för det känns så spännande! får berätta om det i nästa inlägg eller nåt. nu ska jag plugga!
puss!

я вернулся

Jag är tillbaka. Sommar är slut, allt har förändrats, jag har förändrats. Har varit borta från Stockholm nästan hela sommar, men haft roligt och mysigt ändå. Besökt Oslo och träffat barndomskompisar som bor i Bergen visade sig. Har tältat i halva västkusten känns det som, varit själv i Polen, vid havet, åkt tåg, cyklat runt, grillat massor, träffade nya kompisar, hälsade på kära mormor, avslutat ett kapitel om vänskap med en tjej. Har padlat för första gången, blivit besviken på vädret, men haft kul ändå, gråtit innan jag skulle hem. Besökt Kalmar och Öland.
Nu börjar jag om. Med allt! Och allt kommer att förändras! I år ska jag äntligen ta studenten, lära mig ett nytt språk(ryska!) och till slut flytta hemifrån. Kanske tilfäligt, kanske permament. Först till andra hållet av Sverige, till Göteborg. I år ska min bäst bästa vän gifta sig. Och hennes söta syrran ska få barn. Allt känns så spännande. Så, nu kör vi igång.


Puss hej! /M


RSS 2.0