dolor de cabeza

STRESS STRESS STRESS. Imorgon har vi prov i samhälle, på torsdag i engelska, på fredag ska vi jobba med småföretagande och fördjupningsarbete i norden. Fast det inte låter så stressigt, så är det verkligen jätte stressigt. Idag har jag ätit frukost hos Fatali i midsommarkransen, med Charlotte och några till, pluggat till SOprovet, lyssnat mycket på idrottens teori-lektion, och svarat på massa instuderingsfrågor till konferens och reception.
Jag har jobbat, och på väg till brännkyrkahallen hjälpte vi en äldre dam som höll på och ta bort snö med spadeln runt bilen att få åka ut. Sedan åkte jag tillbaka till skolan där vi hade öppet hus, alla var glada och det var jätte mysigt. Fick dela små lappar som gjorde folk lite gladare. Köpte hårfärg och ska färga imorgon, ljus askblond. Får se effektem senare. Nu måste jag sova, nästan helt oförberedd till so-prov.Ska försöka somna med ont i huvudet.

Lyssnar på den vackra låten.   Och ler varje gång jag ser på den här bilden.

no entiendo

kvällens fråga: VAD är det 'inte seriöst'?
kvällens låt: säkert-får jag


.

Jag har varit på en maskerad idag, jag var rödluvan,och Paulina var lilla My som 'baxade' mi luva när jag var hemma hos Tiggeling.Vi åt kaka, dansade, sjöng jätte jätte högt massa polska låtar som ingen kännde igen.
Och jag nästan glömde att jag hade ont i mage. Jag fick ont igen och det är jätte jätte jobbigt. Jag var inte i skolan i torsdags inte i fredags heller. Igår har jag haft bara mysigt. Jag vaknade sen, åkte till skolan med mega-ont, sett att vår lektioner var inställda, och jag hade typ halva dagens rast, så jag åkte och fikade på ett ställe och pluggade själv. Sen vid lunch tiden, åkte jag till 'Lilla cafe på söder' och åt jätte jätte god soppa till lunch och försätta plugga där.Jag läste och läste och läste, tog en kaffe, tog en te, tog en te till, och kläddaka. Det var SÅ mysigt!När klockan blev tre(!) och jag fikade redan i fyra timmar där, åkte jag till stan till Lava och försökte sy
min rödluva-dräkt. Ni får se den när jag får bilderna av coola-Jack-Sparrow-Jonte. Det tog ungefär fyra timmar,
men den blev bra till slut. Jag åkte hem, bytte om och åkte till Duvel cafe, men inte för att fika utan att ta en öl med massa vänner! Det var jätte kul! Sen åkte vi till finfina Charlotte och Markus på efterfest med whisky, trockadero,ost, salami,oliver, bananer och mermer som jag glömde. Vi märkte inte att klockan blev fyra, då åkte Johanna och PallePalle hem och jag fick sova på jättestor madrass i vardagsrummet hos Ch&M.
Så var mi dag, då jag lyssnade och förtfarande lyssnar på den här.(Fast jag vet inte värför...)




FÅR JAG?
Får jag träffa dig ikväll?
Jag har ingen anledning till det
Tänkte först gå runt den, tänkte råka springa på dig

Men nu är är det bara så
Att jag orkar inte göra så
Antingen så vill du träffa mig eller så vill du det inte

Vill du det inte så går jag nog heligt ur det
När man var liten föll man jämt
Men nu ska det vara så jävla hemskt

Så fastän du kanske bara säger ja för att vara snäll
Får jag träffa dig ikväll?

Får jag gå precis så nära
Att min axel stryker vid din arm
Jag vill inte verka jobbig eller så men jag är varm
Du ser kall ut

Får jag hoppa över orden om hur vädret kan förändras
Får jag kliva indirekt på delen om hur allt skulle kunna ändras
Dom kanske tror att vi är typ kära
Får jag gå precis så nära

Sen när vi har gått en timme
Kan vi sitta på en bar
Se hockeyn på Dovas utan att se hockeyn på Dovas
Får jag luta mig närmre precis när det blir två noll till Finland
Får jag köpa en öl till som vi gör i Norrlands inland
När vi inte kan förklara hur gärna vi vill sitta kvar
Precis såhär
Kan vi gå till en bar

När jag är med dig blir min röst så gäll

Idag har jag fösovit mig jätte mycket. Det är sån försova-sig-veckan nu tror jag.  Jag har varit i skolan, lånat engelsk bok som verkar intressant och som jag förstår men det kommer inte förbättra mina betyg i engelska tyvärr. Jag KAN INTE plugga in glosor, och jag KAN INTE den där engelska. Jag behöver hjälp med det. Jag har varit i Södertälje idag och provade på att sy med symaskin som gick inte så bra, men som var jätte kul. Snön i Södertälje såg mysigt ut, det var jätte fint där faktiskt. Tyvär gör det inte det här jag bor tyvärr. Nu ska jag försoka plugga till omprov i samhällskunskap och glosor i engelska igen. Önska mig lycka till.


himlen är vit. globen är vit. man kan inte se globen från klasrumsfönstret.




Det snöade och jag fryser. hoppas att stipendium kommer snart så jag kan köpa fina varma skor och värmaste jackan. Nu ska jag gå och träffa Sara och Magda och tjänsta lite i det kalla vårberg, sen ska jag sitta och fika hemma och plugga kanske borde man göra.

en kall puss.

yo soy el que soy

Helgen varit mycket skön. Jag har sovit jätte länge, jag åt sushi, jag träffade Johanna i tjänsten och vi frös men hade kul, jag dansade själv i mitt rum till mina favoritlåtar, jag har varit på en jätte fin musik kväll och jag färgade Paulinas hår. Tiden gick jätte långsamt för mig och jag hoppas att jag inte missade något till skolan, för nu ska jag, nydushade, bara lägga mig i sängen och sömna.
Jag drömmer samma dröm från torsdagsnatt. Det är samma dröm med en och samma person i den. Men det är en fin dröm. Det är bra att jag inte drömmer som Anette, Paulinas mamma, hon drömmde om att hon bråkade med deras hamster om en stor svart filt, han håll den i tänderna och ville inte släppa. Drömmen gjorde att hon hade migrän hela dagen sen, stackarn...
Hur som helst. Min dröm var fin, och jag vill bara sömna nu att drömma den igen, och jag hoppas att det blir verkliheten någon gång.
Jag har pratat med fina, smarta J ikväll, och hon sade till mig jätte fina tänkar som jag ska tänka på nu när jag somnar och som jag vill inte glömma. Jag är så glad att jag har så fina vänner runt mig och att de vill vara runt mig, fastän jag är 'lite knäpp' som Sol brukar säga, fastän att jag är som jag är.
Godnatt

.

lyssnar sånder Latika's theme och gråter ut alla mina tårar.











Det blev kyckling curry med ris istället för sushi. Gott också. Polack som är mätt är glad. Nu-psykologiuppgiften, senare filmkväll, mat och vin med tjejer.














pobres

Ingen bra dag. Pengarna kom inte fram än. Tunnelbana var inställd så jag kom försenat och inte gick in. Sitter och gör konferens-uppgiften som får min mage till att göra ont. Vädret behöver man inte kommentera, det kunde inte varit värre. 
Jag hoppas på bättre dagar, och på en sms jag önskar få. Synd bara att den aldrig kommer...
snygg bild ♥


sus ojos

Det är så mysigt med söndagar. Jag har sovit till ett nästan, ätit brunch,  och nu dricker jag te och tänker. Och tänker. Jag har funderat på att möblera om mitt rum igen, skaffa stor spegeln i fin ram, många fina bilder och fotografier och hänga på den stora, tomma,vita väggen. Det vore fint kanske. Imorgon kommer komma lite pengar på mitt konto och då ska jag åka och äta sushi till lunch. Mycket mycket mycket sushi. Och imorgon har vi måndag igen. Åh, tiden går för fört. Kanske borde göra läxor nu, ja det ska jag göra. puss.

Det är fredag nu. Det regnar. Vi kommer ha ostsoppa till lunch i skolan. Jag önskar mig hitta en 100lapp och köpa sushibuffe på Sveagatan.Och shoppa kläder vill jag.











un perezoso miércoles

Orkar ingenting idag, har ont i mage och bryr mig inte om vad jag har missat i skolan. Jag ska vila idag.
Äta gott, dricka mycket te, lyssna på musik, förberedda möte, göra lite ordnindg i mina tidskrifter.
Jag har inte alls sovit bra inatt. Jag vaknade hela tiden, drömde konstiga drömmar, och grät också. 
Dagen började med att baka scones, och koka kaffe. Nu ska jag skicka mejl till mina lärare.


gott med scones!

en blöt dag idag. dricker te och håller på med psykologi och engelska ikväll. puss.

.




un lunes otra vez

Nu är höstlov över. Mitt konto är TOM, psykologiuppgiften är inte alls påbörjat, och turismuppgift måste jag göra lite till. Känns jätte konstigt med allt. Nu har jag en lång hålltimme och det ska hinnas med att ta en 15min powernap, planera psykologi fördjupningsarbete och hitta två lärare.
Helgen var rätt mysig. Varit hemma hela fredag, lagat mat, bakat,bakat, kollat på film, fikat, sovit. Lördag var också mysig, vi var bjudna hem till några fina vänner, de berättade fina historier från då de varit och byggt i Afrika. Så mysigt och gott det var! Men nu har vi en måndag igen. Och en ny vecka! Vad händer den här veckan? Det är spännande. Ska göra mycket den här veckan. Har kollat på fin inredda lägenheter och hittade några.











nu ska jag sova lite.


det var en mycket bra dag idag. fast det regnade, och jag hade ont i mage. nu sömnar jag och drömmer fina drömmar snart. puss.

.

del sueño

tre korta mennignar.
dricka te.
måla naglarna.
sova.
det ska jag göra nu snart...
.





fin de semana

Hej ! Nu är det höstlov som gäller. Jag är glad glad glad. Helgen var bra, haft jätte roligt och har inte sovit så mycket. Idag ska jag betälla räkningar, försenat som vanligt, träffa Iris, träffa Fanny,städa i mitt rum och kanske ta en runda på Ikea med tanke på en billig byrå.






Helgen var bra, säger jag igen. Jag åt tapas för första gången, med tjejerna och killarna på söder, sen dansade jag, träffade en gammal vän, pratade om allt med tjejer, och sov jätte lite. Lördag började på mc donalds med toast och apelsinjuice, Charlottes och Markuss flytt till Midsommarkransen,god päronsoda, isborttagning från deras frys som slutade med att freon eller vad den gas nu heter blåste ut, när jag råkade slå för hårt med skruvmejsel och hammare.
I lördags var jag också på en inflyttningsfest hos Mirjam och Rosanna. Det var så kul som helst. Jätte många människor jag träffade, dansade pratade och skrattade med. Gav bort ett löv till en fin kompis, åt för mycket godis och choklad. Spillde min favorit öl medan jag dansade. Kvällen känndes som jätte lång och vi fick t.o.m en extra timme sömn sen och jag tyckte om det  Vi var bland de sista som gick hem. Jag hann somna på deras soffa och det var så mysigt. Vill ha mer såna mysiga stunder. Och hoppas jag får det snart, någon gång. Jag fick sova över hos P&J och det var jätte skönt. Vaknade runt tolv, och åt jätte gott frukost och drack gott kaffe med kanel. Sen kollade P på fotboll och jag satt bredvid och kollade också och åt popcorn medan J fixade sig. Fick skjuts till tunnelbana och åkte hem. Följde med föräldrar till en äldre vän på middag och det var jätte gott, och trevligt. 
På kvällen ringde Janine och vi pratade lite, sen somnade jag snabbt.

RSS 2.0