espalda

Nu är jag tillbaka. Jag har sovit en hel del, solat, läst, ätit, sett. Jag har skrivit mycket i min dagbok av det som jag funderat på.Jag hittade en fin sida med en inlägg från Sandra Beijers blogg. Jag valde några som passar till han. Och nu i stället för allt, ska jag skriva av denna sida:

Varför tycker jag så mycket om honom?

För att han är det finaste personen jag vet,
för at han är världens snällaste,
för att han alltid får mig att skratta,
för att han är så förskräckligt underbar,
för att han gör mig nervös,
för att han är han.
För att han säger mitt namn så ofta att om någon annan sa det hade det blivit tjafsigt,
för att han säger alltid förlåt om han säger något dumt,
för att han titar mig så djupt i ögonen,
för att han har så snygga kläder,
för att han luktar så gott,
för att han har ingen aning om hur fin han är.
För att han får mig att må bra,
för att han har världens vackraste ögon,
för att han får mitt hjarta att skaka av lycka när jag träffar honom,
för att han är bra nästan på allting,
för att han har bruna ögon,
för att mitt hjärta hoppar över ett slag när jag ser honom,
för att varje natt ligger jag upper och tänker på honom istället att sova.

För att han aldrig kommer bli min.






atrasos

Det hart hänt så mycket och jag har inte varit har så länge. Jag hann vara i Polen, träffa mina älskade vänner, gråta med de, ha skoj med de, sola, spendera en hel dag vid havet och bara sova på stranden, dricka hela en liters tequilla med tjejer, åka cool bil, shopa, va på bio och prata jätte mycket under bara tio dagar med de. Nu är jag tillbaka i mitt andra hemland. Jag har saknat mina vänner mycket. Det känns svårt i hjärta, för nu vet jag inte om jag kan känna mig hem både där och här.. helgen varit jätte fint, trots dålig väder, har träffat alla mina och några nya vänner också, varit med Janine och Antonia, gråt med de, hade rolig och framför allt lärde mig mycket under programmet.
Nu måste man planera inför nästa vecka, packa nya kläder i resväskan, hitta varma tröjor och bra skor, för imorgon ska vi ut i Sverige och tälta i minst tre nätter! Hoppas vi ska ha bra väder. 






falta de tiempo

har.ingen.tid.just.nu.

lovar att berätta om allt medan jag äntar på planet.
älskar stockholm och älskar svensk sommar och sommarkvällar
nu gäller det att packa, sen mysa med tjejer och sen P O L E N <3

puss



















astro

Tiden går jätte fort speciellt på sommar. Vi fick besök från Polen. Morbror och hans fru. Ett jätte trevlig par, och jag har aldrig förrut pratat så mycket med de som jag gjorde idag. Jag hann träffa Felicia, Sara och Marta också. Med Felicia gick vi runt i Alvsjö, hittade många jätte snygga hus. Många hade stora trappor till ingången och till och med en liten hiss, ett hade finfin fåtölj på verandan utanför dörr och ett annat en altan i snygg 'tantgröna' färg som sa min kompis. Vi träffade några jätte snälla människör, och framför allt hade vi trevligt med varann.  Nu måste jag hämta min cykel från trappuppgången om det som är utanför dörrarna heter så .  Jag är lite ledsen förtfarande, för att jag inte riktigt förstår vad det var som jag gjorde fel i att jag förtjänade det här som mina bästa killkompisar gjorde. Till dig det är kanske ingen stor grej, men jag tycker hellt anorlunda. Men det är de som bestämmde så. Jag ska aldrig mer tränga sig på de, som vi säger på polska. Ska aldrig mer vara så. Jag lovar, men gör inte så aldrig mer. Grät hela natten nästan. Nu lyssnar jag på The Veronicas – Speechless och somna snart. Juste, ni vet kanske inte, men det är jätte skönt att sova på balkongen. Ska försätta så tills på lördag. Jag ska träffa kära Janine, Antonia och Nico då och så sova på hennes landställe med några vänner till. Kommer bli super kul. ska kolla på stjärnorna halva natten.

Este campo debe ser rellenado

sommar är så fin. jag är ledsen och arg. jag vill inte gå ut. ska sitta hemma tills någon märker att jag försvann, och äntligen bry sig. dum jag är. och mycket ledsen. om 12 dagar ska jag åka till Polen och njuta. Jag ska träffa gammla vänner och allt blir mycket enklare. För i Polen allt är enkelt. Jag vill dit nunununu.

RSS 2.0