tos tos tos tos

Jag hostar och hostar och hostar. Vaknade idag jätte tidigt på morgonen och kunde inte somna igen.Klockan visade 5.24. Så satt jag i sängen och kollade genom fönster hur fin himmel var.  Gick up runt tio över sju. Drack te i över en timme och kollade på bilder. Pratat med söta Janine som berättade att dem ska komma hem från malmö idag, och vi kanske ska träffas snart. kl 9 har jag träffat Jennie, åt frukost på Sophies uteservering i Mariatorget. Hon visade mig jätte fin ställe, ännu finare än Apberget som jag älskar så mycket för det är så fint där. Jag är så glad att gå till så fina platser och tycker så mycket om de att jag vill bli kär och kunna gå med han dit och mysa. Efter när Jennie gick till jobbet gick jag till skola fråga efter stipendium och så sa de att pengarna kommer idag! Vad glad jag blev. Nu gäller det att hitta söta kläder och finfina skor till sammis i Poznan, och att spara pengar till T to the quilla i Polen. Det kommer bli så sjukt roligt med mina älskade M att jag kan inte tänka mig! Det är så fin att ha vänner och så sorgligt att de inte bor här. J a g  v i l l  h a  d e  h ä r. Eller så vill jag ha två bästa vänner här. Två i Polen och två i Sverige.  Det  är det jag vill ha.   B ä s t a  v ä n n e r   n u .


el verano es corto

Vi har bra väder hela tiden, och det är så underbart att sola hela tiden, men jag går runt och hostar. Jag vill bli frisk nununu. Känns att jag har skrivit det redan. Jag hat tråkigt, och ingen bryr sig. Jag har gjort min cykeln i ordning, och åkt lite idag. Nu sitter jag o kollar på en polsk film och äter chokladbollar och dricker te. Undrar vad gör alla andra, men orkar inte ringa eller fråga . Ska fortsätta kolla nu. puss!

frío

Jag mår inte alls bra idag. Vädret var jätte fint och solen sken, och jag åt sushi på uteservering med Ester. Men hela dagen kännde jag ont i huvdet och trötthet i ögon. Nu ligger jag i sängen med te och ska snart somna, efter jag läst klart. Jag träffade Ester vid ett och åkte till Rådmansgatan och åt sushibuffe. Hon tycker inte om fisk så hon tog asiatisk. Oh vad det var god mat. Jag åt trettiosex bitar sushi och lite friterat kyckling. Vi pratade om vad kan man göra för affär i Polen. Hon funderar över att flytta tillbacka i framtiden. Jag vill stanna kvar i Sverige, jag tycker att det blir bra för mig här. Men vi får se vad som händer i framtiden. Nu ska jag duscha och sen sova att bli pigg imorgon, och kanske träffa med Ellinor Amanda o Sara.

fotografia

här kommer lite bilder, när Sussi varit här och världen känndes annorlunda.

Här ser ni min kopis när klockan var 4 på morgonen och hon kunde inte sluta dansa
för hon var så pigg och glad.


efter det så sov vi till klockan fyra på eftermiddag (typ) och så åt vi frukost sen.

vi säger att vi sov typ för att vi hälsade på en vän, Rebeca i Tyresö, medan vi halvsov. Här halvsover jag och väntar på bussen.


vi missade två konserter på grönan, men vi åkte dit ändå.



en annan gång dansade vi salsa på grönan och innan dess åt vi sockervadd.
min hade jordgubbssmak och va rosa


vi drack lite sprite med cola

och sen blev vi annu gladare


Tyvär har vi inte bilder från alla dagar. Min vän Sussi brukar glömma camera hemma.
I måndags åkte vi tillsammans med henne till central stationen
där gick hennes tåg 1621 från perrong 10.


Jag ska sakna henne och alla skoj aker vi gjorde tillsammans!



SOBOTA

Det var en jätte intensiv helg med bara lite sömn och mycket mycket stress. Jag har aldrig skrattat, ramlat, dansat, pratat så mycket på två nätter. Idag såg vi soluppgången medan vi åkte nattbusen hem. Just nu äter vi frukost. Det är mitt aldelles första frukosten  som jag äter runt fyra. Vi har mackor, cornflakes, jordgubbar och te. Lite men mysigt. Nu ska vi förtsätta med att kolla på filmen 'the ugly truth' och skratta vidare. Vi har varit ute i tyresö och träffade söta Rebeca, pratade med henne och njut av vädret.
bilder kommer snart*

polska impreza jest super. siedzimyi raffe wlasnie powiedzail ze trzeba zapomniac o hiszpanie, dlaczego??


jueves marrón

Hela dagen var vi på stranden. Den heter Flatenbadet och det är mysig ställe. Vi solade, skrattade, åt äpple och drack trocadero. Sedan kom killarna och vi gjorde liten skoj för de.  Sedan de badade, men det gjorde inte vi för det var för kallt tyckte vi. Vi spelade lite volley också. Det var jätte roligt med de. Sussi berättde för de om Malmöfestivalen, och de sa att de kommer ner och jag ska följa med de. Den här sommar ska vara bäst!  Jag är jätte trött nu, ska somna snart här på sängen, där Sussi ligger bredvid och pratar i mobilen. Godnatt!

si nunca nos volvamos a encontrar

Igår var det bara skönt. Vi har varit på bio med några kompisar. Det var jätte många som inte kunde komma, undrar vad de gjorde. Vi såg Killers filmen, och den var rolig. Vi vaknade nyss, och det var jätte skön att få sova länge. Nu ska vi äta någon frukost och sedan ska vi ta oss till stranden och sola! Det kommer blir skönt. Vi lyssnar på den här idag. Kära Antonia och Janine åkte bort idag. De ska till Tallin, en jätte söt stan i Estland. Jag varit där med familjen förra sommar. Det var jätte mysigt och jag är säkert på att tjejerna kommer älska det som jag gjorde. Jag vill att de kommer tillbacka snart också för jag vill träffa de och göra picknick med de! Nu ska jag dusha!

de lluvia las lágrimas

Såg 'Dear John' nyss. Gråter förtfarande.  Ikväll spelar Krunegård i stan men vi orkar inte dit. Vi ska sova i stället. Älskar kolla på filmer. De historier är så fina, att man börjar dröma om att sånt ska hända i verkligheten.  Händer såna saker i verkligheten frågar jag? Har inte killar som bästa vänner har inte några  bäst bästa vänner alls jag orkar inte springa efterde, de känns jobbigt men i filmer är man aldrig jobbig,jag kan inte dansa alls och inte heller blir jag kär i någon soldat. Nej jag vill inte alls vara kär. Det gör ont, kanske inte i början när allt är i rosa färger men sen.Det gör ont när man blir besviken eller när den kära person lämnar den andra.  Jag vill inte ens tänka på det. Försätter att gråta.











puss

Lunes por la noche

Hela dagen gick så snabbt! Jag vet inte men vi hann inte göra så mycket och plötsligt blev klockan 23. Vi träffade Janine som jobbade på Nova, gjorde söta smycke, åkte till stan och promenerade på drottningsgatan. Imorgon ska vi träffa lite tjejer och vi hoppas på fin väder så vi kan grilla eller mysa i parken. Idag åkte min söta lilla vän Sol till Danmark, till sin mormor. Hon ska äta jordgubbar, fiska och lyssna vad mormor berätta. Hon är gullig, hon är den gulligaste liten tjej jag känner. Jag önskar att mina barn ska vara lika söta och snälla och duktiga och visa som hon är. Om jag någongång kommer ha barn i mitt liv.  Nu ska jag sova och drömma om någonting söt. Det var länge sedan jag hade en söt dröm. Godnatt.






här är hon sötnös, när det var sista gången vi sågs fick jag fint present från henne<3


kommer sakna söta Sol under sommar!

pastel de hornear

Vi vaknade runt tolv. Jag var tvungen att halvvakna varje halvtimme och gå ner till tvättstugan. Lyckades ringa samtal utan att tänka på det, kommer inte ihåg vad jag sa då. Till frukost åt vi ägg, mackor, avokado, ost och salami. Drack te och saft. Nu ska jag diska och baka kladdkaka, sen ska vi gå ut. Hoppas på fint väder.




hoy

Nu har jag fixat lite med bloggens utseende i alla fall. Vi åkte med Sussi och föräldrar till stranden där vi skulle grilla men det började regna så vi han bara spela uno en gång. Jag är rätt trött hela dagen så jag somnade samma stund vi kom hem och satte oss på sängen. Vi skulle träffa killar och bada på någon strand sen, men de valde badet på andra sidan stan och vi orkade inte ta oss dit, så vi tog tunelbana till stan istället. Jag åt liksom hela veckans mat på mcdonalds, men det var så gott och jag var jätte hungrig, vi åt bara frukosten  idag.  Hela Söndag känns som om gårdagens drinkar finns i våra huvud fortfarande.  Vi ramlar, somnar, skrattar, och forstår ingenting. Men det är roligt. Och det känns så skönt med tanke på att det ingen skola imorgon, bara att tvätta kläder på morgonen. Läste precis att Janine ska jobba på Nova imorgon, vi kanske tar oss dit men vi har inte planerat än. Vi skulle baka kladdkaka nu, men vi sitter och skriver till varandra istället, skrattar och orkar inte röra på oss. Snart är det dags och sova. Vi har sovit knappt hela helgen, bara för att det var så sjukt roligt och läskigt samtidigt.


wacaciones

Äntligen är det sommarlov. Jag var jätte stressat med allt till avslutningen, och hann inte en enda gång gå in på bloggen och aktualisera, inte heller göra något med bloggens design. Nu är min Sussi här i Stockholm och det händer mycket, som jag ska berätta om i nästa inlägg. Idag ska vi grilla lite på stranden, och sen ta oss till söder och fika lite och kanske spela uno om någon mer följer med.  Nu lyssnar vi sönder den sköna låten och går hemifrån. Hej!


* Känns att jag e skyldig nånting, för att jag var borta från bloggen så länge men jag lovar att berätta mycket snart.
puss

en reconstrucción

Jag försöker bygga om lite på bloggen, att den blir snyggare.
Har haft jätte bra dag idag, med massa sol, en jätte håll timme och mvg i turism betyg. Blev jätte trött att jag kunde sommna närsomhelst, utan ingen förklaring. Solen är jätte snäll till Stockholm, och jag går runt och njuter av det ! På lördag ska jag dansa salsa igen och nästa lördag kommer min söta Sussana till mig från Malmö. Jag har skrivit en jätte lång lista över saker till att göras medan hon är här. Och det blir en del koncerter i Stan för det är Stockholm Love då! Nu måste jag förtsätta med städningen i rummet och njuta av solen som är inne i mitt rum. Lyssnar på Matisyahu – One Day - New Album Version och andra lika sköna låtar.


RSS 2.0