Thailand dream

Jag har blivit beroende av det landet, jag älskar allt där och alla. Jag har bestämt att i framtiden vill jag flytta dit och prova leva där!
Tills dess måste jag ändra mitt liv lite. Jag måste framför allt lära mig leva enkelt. Jag började redan med att rensa ur min garderob och på bokhyllan i veckan.Målet är att äga så lite som det går. Jag har fortfarande mycket saker jag inte behöver.Jag vill lära mig att vara nöjd med det jag har. Att inte komma på saker som jag behöver. Att vara nöjd med lite.
Det hjälper mig sedan att leva i det nya landet. 
 
Jag har räknat på kostnader och det är inte mycket man behöver. Men just nu måste jag proritera rätt. Jag känner att jag ska behöva skjuta fram min flyttplan. Jag har engagerat mig i jobbsökande. Först jobba och skaffa bra erfarenheter, träffa nya människor, hitta vad som jag är bäst för mig. 
 
Just nu söker jag ett jobb som telefonist. Jag var på två intervjuer var av en var på deras fantastiska kontor. Jag tror det är drömstället att jobba på. Jag tror jag skulle passa bra hos dem och jag tror jag skulle vara bra som telefonist. Känns spännande! Ska dit nästa vecka för en till samtal, vi får se!
 
Nästa vecka har jag bestämd att jag ska äntligen börja äta sund och träna. Ska försöka med träning en gång nästa vecka, våren är ju här!!
 
och så kanske jag kan börja skriva här för en gång skull? 
 
 

RSS 2.0